Bosch bouwstofzuiger

Een Bosch bouwstofzuiger is geschikt voor de fanatieke doe-het-zelver, maar er zijn ook modellen die geschikt zijn voor professioneel gebruik. De stofzuigers die geschikt zijn voor professioneel gebruik zijn geschikt voor een bepaalde stofklasse en zijn te herkennen aan de blauwe kleur. De blauwe Bosch stofzuiger hebben dan ook de naam Bosch Professional en zijn een stuk duurder. Verder heeft Bosch ook nog een “groene” lijn met bouwstofzuigers die geschikt zijn voor dagelijks kluswerk, deze modellen zijn ook lager geprijsd. Momenteel zijn er 4 Bosch bouwstofzuigers te verkrijgen, hieronder lees je alles over deze verschillende stofzuigers.

bosch bouwstofzuigers

De beste Bosch bouwstofzuiger

Bekijk hieronder wat de beste Bosch bouwstofzuiger op dit moment is. Deze beste keuze is geselecteerd aan de hand van beoordelingen van consumenten en gebruikers. Wel zijn het verschillende bouwstofzuigers, kies daarom aan de hand van de specificaties van de bouwstofzuiger de juiste bouwstofzuiger. Er zijn bijvoorbeeld hele grote bouwstofzuigers, hele kleine of draadloze bouwstofzuigers. Ook kun je de bouwstofzuiger nodig hebben voor professioneel gebruik of voor extra fijn stof, let dan bijvoorbeeld op de stofklasse van de bouwstofzuiger.

Bosch AdvancedVac 18V-8

Bosch AdvancedVac 18V-8

De Bosch AdvancedVac 18V-8 is geschikt voor de fanatieke doe-het-zelver. Deze bouwstofzuiger is geschikt voor het opzuigen van allerlei droogvuil en water. Dit model is alleen te gebruiken zowel met als zonder zak. De stofzuiger weeg 3,8 kg en kan daarmee zwaar aanvoelen in de hand.

Dit model wordt niet geleverd met een accu, dit is handig wanneer je al accu's van Bosch hebt. Deze stofzuiger werkt met de Bosch Power For All accu platform.

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€119,99)
prf.hn (€111,99)
bol.com (€103,48)
Laatst gecheckt: 12 juni 2024 - 22:19

Bosch UniversalVac 15

Bosch UniversalVac 15

De Bosch UniversalVac 15 is geschikt voor de fanatieke doe-het-zelver. Deze bouwstofzuiger is geschikt voor het opzuigen van allerlei vuil en water. Dit model is voorzien van een zak. De stofzuiger heeft geen geïntegreerde stopcontact en is niet te gebruiken met elektrisch gereedschap.

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€106,00)
bol.com (€99,99)
Laatst gecheckt: 12 juni 2024 - 22:19

Bosch GAS 35 M AFC

Bosch GAS 35 M AFC

De Bosch GAS 35 M AFC is geschikt voor een professionele klusser. Deze bouwstofzuiger is geschikt voor het opzuigen van allerlei vuil en water. Dit model is te gebruiken zowel met zak als zonder zak. De stofzuiger heeft geïntegreerde stopcontact en is te gebruiken met elektrisch gereedschap. Ook heeft de stofzuiger een stofklasse M en is daardoor geschikt voor het opzuigen van fijne materialen (filtratie van >99,9%).

Verkrijgbaar bij

bol.com (€697,00)
coolblue.nl (€740,00)
Laatst gecheckt: 12 juni 2024 - 22:19

Bosch AdvancedVac 20

Bosch AdvancedVac 20

De Bosch AdvancedVac 20 is geschikt voor de fanatieke doe-het-zelver. Deze bouwstofzuiger is geschikt voor het opzuigen van allerlei vuil en water. Dit model is te gebruiken met zak. De stofzuiger heeft een geïntegreerde stopcontact en is te gebruiken met elektrisch gereedschap.

Verkrijgbaar bij

bol.com
Laatst gecheckt: 12 juni 2024 - 22:19

Bosch blauw bouwstofzuiger of groen stofzuiger?

In het bovenstaande overzicht kun je zien dat er twee verschillende soorten bouwstofzuigers van Bosch zijn, de blauwe bouwstofzuigers en groene bouwstofzuigers. Naast de kleur valt het ook op dat de prijs van de blauwe stofzuigers een stuk hoger ligt. Dit heeft te maken dat de Bosch blauwe stofzuiger lijn geschikt is voor de professionele klusser, wat inhoudt dat de stofzuiger wat robuuster gebouwd is en voorzien is van betere filters. De stofzuigers hebben ook een bepaalde stofklasse en dit geeft aan voor welk soort vuil de bouwstofzuiger geschikt is. Sluit je de stofzuiger bijvoorbeeld aan op je gereedschap en ga je bijvoorbeeld frezen in gips, dan is het belangrijk dat je kiest voor een stofzuiger met stofklasse L.

De “groene” bouwstofzuigers van Bosch zijn dan meer geschikt voor het gewone vuil dat de vinden is tijdens het klussen, denk aan houtsnippers en stof. Ben je een hobbyklusser die af-en-toe een bouwstofzuiger nodig heeft voor het stofzuigen van je werkplaats dan zijn de groene stofzuigers een goede keuze. Ben je een professionele klusser die veel werkt met fijn stof kies dan voor een de Bosch Professional bouwstofzuiger. Neem ook even een kijkje op onze beste bouwstofzuiger pagina, om te zien welke bouwstofzuigers het best beoordeeld worden.

Meer informatie over bouwstofzuigers