Metabo bouwstofzuiger

Een Metabow bouwstofzuiger is geschikt voor de professionele klusser. Deze bouwstofzuigers zijn dan ook geschikt voor verschillende stofklasse (stofklasse L, M of H). Ook zijn de Metabo bouwstofzuigers ideaal om te gebruiken voor stofafzuiging voor elektrisch gereedschap. De stofzuigers van Metabo zijn compact en erg flexibel door de draaiwieltjes aan de onderzijde. Ook worden de stofzuigers geleverd met veel handige accessoires, denk aan stofzuigermonden voor verschillende zuigklussen of verschillende zuigbuizen voor de juiste lengte. Momenteel zijn er 2 Metabo bouwstofzuiger te verkrijgen en op deze pagina lees je alles over deze verschillende modellen.

metabo bouwstofzuigers

De beste Metabo bouwstofzuiger

Het is moeilijk om te zeggen wat de beste Metabo bouwstofzuiger is, zeker om dat het afhankelijk is van jouw wensen en behoeftes. Ga je de bouwstofzuiger gebruiken voor het opzuigen van licht bouwstof, denk aan gipsstof of gewoon huisstof, dan kun je kiezen voor een bouwstofzuiger met stofklasse L. Maar wanneer je de stofzuiger wilt inzetten voor het opzuigen van gevaarlijke stoffen, dan raden we je zeker aan om te kiezen voor een bouwstofzuiger met stofklasse H. De bouwstofzuigers van Metabo zijn allemaal voorzien van goede filters en ook voor verschillende stofklasse, wil zit er een groot prijsverschil in deze verschillende stofzuigers. Hieronder vind je verschillende Metabo stofzuigers die nu te koop zijn, met bijbehorende specificaties. De bouwstofzuigers zijn gerankt schikt op basis van de beoordelingen van consumenten en gebruikers.

Metabo ASR 35 H ACP

De Metabo ASR 35 H ACP is geschikt voor de professionele klusser. Deze bouwstofzuiger is geschikt voor het opzuigen van allerlei vuil en water. Dit model is alleen te gebruiken met zak. De stofzuiger heeft een geïntegreerde stopcontact en is te gebruiken met elektrisch gereedschap. Ook heeft de stofzuiger een stofklasse H en is daardoor geschikt voor het opzuigen van schadelijke stoffen, de stofzuiger heeft met deze stofklasse een filtratie van 99,995%

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€915,99)
bol.com
Laatst gecheckt: 12 juni 2024 - 22:19

Metabo ASR 25 L SC

De Metabo ASR 25 L SC is geschikt voor de professionele klusser. Deze bouwstofzuiger is geschikt voor het opzuigen van allerlei vuil en water. Dit model is alleen te gebruiken met zak. De stofzuiger heeft een geïntegreerde stopcontact en is te gebruiken met elektrisch gereedschap.

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€359,00)
bol.com (€366,00)
Laatst gecheckt: 12 juni 2024 - 22:19

Meer informatie over bouwstofzuigers