DeWalt bouwstofzuiger

DeWalt bouwstofzuigers zijn geschikt voor de professionele klusser. Er zijn veel verschillende bouwstofzuigers van DeWalt te koop, zo zijn er erg grote bouwstofzuigers maar ook hele handige kleine handbouwstofzuigers. De stofzuigers van DeWalt zijn ideaal om mee te nemen op klus en zijn dan ook erg compact. Ook heeft DeWalt verschillende handige bouwstofzuigers die je kunt gebruiken in combinatie met gereedschap. Door de stofzuigers te gebruiken als stofafzuiging kun je erg schoon werken en laat je weinig tot geen vuil of stof achter. Momenteel zijn er 4 DeWalt bouwstofzuigers te verkrijgen, hieronder zie je welke modellen er te koop zijn.

DeWalt bouwstofzuigers

De beste DeWalt bouwstofzuiger op dit moment

Het is moeilijk te zeggen wat de beste DeWalt bouwstofzuiger is, zeker omdat het veel verschillende modellen stofzuigers zijn. Toch hebben we hieronder een top 4 kunnen maken met verschillende DeWalt stofzuigers, deze zijn gerankt schikt op basis van de beoordelingen van consumenten en gebruikers. Per model lees je wat de specificaties zijn en wat de verschillen hier tussen zijn. Je kunt dus zelf uitkiezen welk bouwstofzuiger het best bij jouw past.

DeWalt DWV901L-QS

#1 DeWalt DWV901L-QS

De DeWalt DWV901L-QS is geschikt voor de professionele klusser. Deze bouwstofzuiger is geschikt voor het opzuigen van allerlei vuil en water. Dit model is te gebruiken zowel met als zonder zak. De stofzuiger heeft een geïntegreerde stopcontact en is niet gebruiken met elektrisch gereedschap. Ook heeft de stofzuiger een stofklasse L en is daardoor geschikt voor het opzuigen van eenvoudige en onschadelijke materialen en heeft daarmee een filtratie van >99%.

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€379,00)
bol.com (€365,00)
Laatst gecheckt: 14 juli 2024 - 22:07

DeWALT DCV517N-XJ

#2 DeWALT DCV517N-XJ

De DeWALT DCV517N-XJ is geschikt voor de professionele klusser. Deze bouwstofzuiger is geschikt voor het opzuigen van allerlei vuil, water en as. Dit model is alleen te gebruiken met zak. Dit model werkt op een accu, deze is niet inbegrepen.

Verkrijgbaar bij

coolblue.nl (€117,00)
bol.com (€119,58)
Laatst gecheckt: 14 juli 2024 - 22:06

DeWalt DCV586MT2-QW

#3 DeWalt DCV586MT2-QW

De DeWalt DCV586MT2-QW is geschikt voor de professionele klusser. Deze bouwstofzuiger is geschikt voor het opzuigen van allerlei vuil en water. Dit model is te gebruiken zowel met als zonder zak. Dit model bouwstofzuiger werkt op een accu en is daardoor draadloos te gebruiken (2 DeWalt XR Flexvolt 54 volt 6,0 Ah Li-Ion accu inbegrepen). Ook heeft de stofzuiger een stofklasse M en is daardoor geschikt voor het opzuigen van fijne bouwstoffen en onschadelijke materialen, de stofzuiger heeft met deze stofklasse  een filtratie van >99%.


DeWALT D25303DH-XJ

#4 DeWALT D25303DH-XJ

De DeWALT D25303DH-XJ is geschikt voor de professionele klusser. Dit afzuigsysteem is geschikt voor het opzuigen van allerlei vuil en as. Dit model is alleen te gebruiken met zak. De apparaat gebruik je als additionele opzetstuk van je DeWalt boormachine.

Verkrijgbaar bij

bol.com (€165,00)
coolblue.nl (€157,00)
Laatst gecheckt: 14 juli 2024 - 22:06

Meer informatie over bouwstofzuigers