Nilfisk Buddy II 18 Premium Car cleaner

De Nilfisk Buddy II 18 Premium Car cleaner is geschikt voor de af-en-toe klusser. Deze bouwstofzuiger is geschikt voor het opzuigen van allerlei vuil en water. Dit model is alleen te gebruiken met zak. De stofzuiger heeft geen geïntegreerde stopcontact en is niet te gebruiken met elektrisch gereedschap.

Bekijk Stofzuiger

De Nilfisk Buddy II 18 Premium Car cleaner is de ideale stofzuiger voor het reinigen van je auto. Deze krachtige stofzuiger is compact en gemakkelijk in gebruik, waardoor je zelfs op de moeilijk bereikbare plekken van je auto kunt stofzuigen. De stofzuiger is speciaal ontworpen voor het reinigen van auto-interieurs en wordt geleverd met verschillende accessoires die je helpen om de klus snel en effectief te klaren.

Krachtige motor en grote inhoud

De Buddy II 18 Premium Car cleaner beschikt over een krachtige 1200 Watt motor en heeft een inhoud van 18 liter. Hierdoor is de stofzuiger geschikt voor zowel kleine als grote schoonmaakklussen. Dankzij de grote inhoud hoef je de stofzuiger niet vaak te legen en kun je efficiënter te werk gaan. De stofzuiger is voorzien van een handige draaggreep en wielen, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen naar de gewenste plek.

Verschillende accessoires voor een grondige reiniging

De Nilfisk Pemium Car cleaner wordt geleverd met verschillende accessoires die het reinigen van je auto-interieur nog gemakkelijker maken. Zo is er een speciale autostofzuigerborstel die het stof en vuil van je autostoelen en tapijten verwijdert. Daarnaast zijn er nog andere hulpstukken, zoals een spleetzuigmond en een borstel, die je helpen om zelfs op de moeilijk bereikbare plekken van je auto te stofzuigen.

Gemakkelijk te gebruiken

De Nilfisk Buddy II 18 Premium Car cleaner is gemakkelijk in gebruik. Dankzij het compacte formaat is de stofzuiger gemakkelijk op te bergen en neemt hij niet te veel ruimte in beslag. Bovendien heeft de stofzuiger een handige aan/uit-knop en is hij voorzien van een snoer van 4 meter lang, zodat je genoeg bewegingsvrijheid hebt tijdens het stofzuigen. De stofzuigerzak is gemakkelijk te vervangen en kan eenvoudig worden weggegooid.

Conclusie

De Nilfisk Buddy II 18 Premium Car cleaner is een krachtige en handige stofzuiger voor het reinigen van je auto-interieur. Met verschillende accessoires en een grote inhoud kun je gemakkelijk op moeilijk bereikbare plekken van je auto stofzuigen. De stofzuiger is compact, gemakkelijk in gebruik en heeft een handige aan/uit-knop. Kortom, de Buddy II 18 Premium Car cleaner is de perfecte keuze voor het reinigen van je auto.

As opzuigend

Nee

Automatische filterreiniging

Nee

Contactdoos geïntegreerd

Nee

Inhoud stofreservoir

10 tot 20 liter

Merk

Nilfisk

Snoerlengte

5 meter

Stofklasse

Geen classificatie

TNO-gerectificeerd

Nee

Type opvang

Met zak

Type stroomvoorziening

Netstroom

Water opzuigend

Ja